Milí cyklisté, už jste vybavení na nadcházející sezónu kvalitním funkčním oblečením? Už jste smyli z vašich kol prach, promazali jste řetězy a těšíte se, až vyrazíte? Ale počasí zatím nepřeje, fouká vítr a někdy i poprchává, což vás vždycky dokonale odradí od toho, že byste po příchodu z práce nebo o víkendu skutečně vyrazili? Podívat se na to můžete dvojí optikou, pokud doma nemáte kvalitní nepromokavou a větru odolnou bundu a kalhoty, pak je jasné, že vám bude lépe na pohovce nebo v posteli. Pokud ale použijete kvalitní oblečení, můžete se cítit i na kole při cyklistice jako v peřince, a žádný jarní deštík nebo vítr si na vás nepřijde.

cyklista

Samozřejmě je důležité, aby takové prádlo mělo reflexní prvky, ideálně, aby vás ochránilo právě před zmiňovanými nepřízněmi počasí, ale aby také šlo třeba odvětrat v podpaždí, aby vám sedělo střihem, a abyste taky nějak vypadali. To vám dokáže zajistit bunda Silvini. K tomu ještě cyklodres, pohodlné cyklokalhoty a můžete vyrazit. Oblečte sebe i svojí drahou polovičku a naplánujete si aktivní letní dovolenou, protože sezení u počítače v kancelářích už bylo dost. Podívejte se po krásách České republiky a nebudete se stačit divit, co se dá ze sedla kola všechno vidět! Nemusíte vyrazit nutně do hor a překonávat své limity, můžete se vydat někam, kde je rovinatější povrch, třeba někam k vodě, na Pálavu! Skvělé cyklo vybavení v podobě kvalitního oblečení budete mít s sebou a ani slunce, ani vítr a déšť vám dovolenou určitě nezkazí.

cyklisti

Pokud tento článek čtou dámy, které mají doma vášnivé cyklisty, určitě budou za takový tip rády, protože třeba stále tápají, co mají svým drahým polovičkám koupit k narozeninám nebo k jiné příležitosti. Můžete takhle naplánovat, že mu koupíte celou výbavu a budete mu to dávkovat postupně. To je přeci skvělé, alespoň si už nemusíte lámat hlavu!